En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2008-11-24 19:07:49
Måste erkänna att jag redan är trött på vintern. Därför blir det lite bad mode istället inför sommaren. Längtar utomlands. Dubai vore inte helt fel känner jag.



Bilder från shimmershow.com

2008-11-24 14:26:08
Mark Wahlbergs senaste film Max Payne var inte den hetaste rullen vi på mjukt sett men trots detta så står den gamle boyband-artisten och rapparen oss nära till hjärtat. Därför grävde vi fram ett par bilder från den tid Marky var som hetast, kroppsligt alltså.




2008-11-22 13:22:08
Hon var senaste med i filmen How to Lose Friends & Alienate People och där var hon hetare än någonsin. Förmodligen inte världens bästa film men den är värd att se enbart för scenen där Megan glider runt i en pool iklädd en minimal rosa klänning. Glöm inte haklappen!




2008-11-19 13:28:47



Bonus: Det kan vara så underbart med tatueringar ibland!


2008-11-19 13:19:14
Dagens flicka: Ava Rose


Dagens pojke: Bryan David Thomas
2008-11-19 12:54:40
Snart är det dags för ännu en omgång av datanördskalaset Dreamhack.

Många påstår att det inte finns några tjejer som gillar att lira datorspel och sitta uppe i 3 dygn men jag vill visa på motsatsen. Många säger också att det är bara fula tjejer som gillar sånt, det vill jag också dementera. Skulle jag vara 13 år, singel och kåt skulle jag åka direkt till dreamhack. Här finns alltid dom normal snygga unga tjejerna som har ett annat intresse en att försöka gå på krogen eller sitta hemma och dricka folköl för att bli lite lullig.

Men grattis till alla som är mellan 13-16. Dreamhack har tjejerna för er.

Nu är det ju också så att dom som fotograferar på DH mest verkar gilla killar och datorer så det finns inte så himla mycket bra bilder att tillgå men jag har rotat upp ett par stycken.

Dessa bilder är från tidigare events men jag har hört ryktas om att Mjukt under vinterns Dreamhack som går av stapeln den 27-30 november kommer att ha en alldeles egen fotograf och vi kommer alltså kunna bjuda på helt egna och BÄTTRE bilder.


Tidigare Dreamhack events och ett par tjejer som var med:


Ett klart bevis här på att killar i regel är fulare en tjejer och att tjejer också spelar spel.


Kändis brudar! Va skönt det måste vara att få betalt för att spel.


Eller varför inte få betalt för att bara vara där som dom här reklam tjejerna.


Ända från tyskland kommer det tjejer. Stackarn var målad under hela eventet. Såg lite kallt ut.


Vissa tjejer satt på sig finkläder och var uppe hela natten medan deras bordskamrat sov som ett barn.


Andra tog det lugnt och mös med kudden. (notera vart grabben i bilden har blicken)


2008-11-19 12:05:28
Helt underbara och helt handgjorda masker utav Mask By Morgan.


Vad hände med dom traditionella hantverken egentligen?

> Mask By Morgan


2008-11-18 18:45:54


Önskar att man var lite bättre på det där med airbrush...


2008-11-18 16:43:12
Hur underbart är inte det här.




Vackert inte sant?


2008-11-17 23:44:15
Förut var jag väldigt insnöad på filmer i Blaxplotation genren och eftersom jag nämnde en film nyligen i den stilen kom jag och tänka på dom vackra kvinnorna som brukar finnas med i den typen utav filmer.

Här är ett par bilder tagna utav fotografen Ohshi



Men nu över till mina gammla favoriter:



> Mer om Coffy hittar du här.




> Mer om Foxy Brown hittar du här.


2008-11-16 13:19:40
Tokyo Game Show 2008, nördar, tonvis med spel, all den nya tekniken och så dom alltid lika trevliga reklamtjejerna.



När man gör något i Japan gör man det inte lite heller. Antalet tjejer som var med under mässan är sjukt högt och här fanns något för alla. Men det som egentligen är mest intressant här är ju faktiskt tjejernas kläder. Man ska för det första synas och det gör man oftast med färger. För det andra ska man visa lite hud, men inte för mycket och för det tredje ska det se lite coolt ut. Coolt på det nördiga sättet!

Vi tar en lite resa med bilder till Japan och tittar närmare på allt mode under TGS08.





Capcom var helt klart bäst i år!
Min egen favorit är tjejen med orange hatt.


2008-11-16 12:56:45
Jag vet att många kollar på porrfilm det är uppenbart även om inte alla erkänner det med tanke på hur mycket det finns att få tag på.

Något vi dock sett väldigt lite av är filmer i den här underbara genren.



Porrfilm som försöker efterlikna 70-talets blaxplotation filmer. Regissören Dave Naz har gjort det och han har gjort det bra. Dekoren, kläderna, bilarna, känslan. Allt liknar den mest sliskiga 70-tals porris och det är positivt. Dessutom har filmen ett riktigt fint soundtrack gjort utav The Dirtbombs.

Bara ett tips till alla som tröttnat på det gammla vanliga.


2008-11-14 16:40:20
Självklart kunde jag inte hålla mig, utan jag letade fram lite bilder på den fagra tösen som spelade "Solitaire" i Bond klippet här nedan. Hon heter Jane Seymour och är inte fy skam för ögat:





2008-11-14 16:28:09
Jag hänger på temat med Bond och hans sätt att förföra kvinnor. Efter att ha beskådat detta så kan ingen säga annat än att Bond är världens bästa pick up artist! Han spelar den lilla tösen som om hon vore en ukulele. Se och lär:




2008-11-14 08:23:10
Snart är det dags för ännu en Bond film och innan vi ser den nya Quantum of Solace tycker jag att vi blickar tillbaks på hur smooth Bond egentligen är.




2008-11-13 16:57:09
Shriiimp är en hemsida där man hyllar både den kvinnliga kroppen och graffiti på ett sätt som vi här på mjukt gillar väldigt mycket.
Här är några smakprov:



SHRIIIMP


2008-11-13 12:28:15
Ett faktum jag hoppas att alla känner till är att frukt faktiskt är nyttigt.






2008-11-13 12:16:31
Vi hade ett inlägg nyligen om Sexiga vampyrer men nu är det dags för något ännu viktigare. Dom sexiga nördarna!

NUMMER 5

Jon Cryer som Alan i Two and a Half Men


Jag tycker att karaktären säger allt i det här fallet. Om jag var tjej var det den här typen av kille jag skulle leta efter. Killen som är omtänksam, bjuder på sig själv, inte är snål och gör allt för dig.


NUMMER 4

Mike Rowe som sig själv i Dirty Jobs


Mike har en störtskön personlighet. Han är nördig fast på ett positivt sätt. Men mest av allt är han med för det finns så många medelålderskvinnor som blir så kåta när dom ser honom så dom inte vet  vad dom ska ta sig till. Har till och med
hört om fall där kvinnor enbart skaffar Discovery för Mike Rowes skull.



NUMMER 3
Christopher Gorham
som Henry i Uggly Betty


Dom dolda musklernas konung och killen som absolut får ligga även om man tror han är oskuld. Skulle du ta av honom brillorna eller låta dom sitta på?



NUMMER 2
Jason Bateman
med i bland annat Hancock och Juno


Man tycker att han är halvsnygg när man ser honom men ibland är han nästan för snäll så det blir svårt att få grepp om honom. Men snygg det är han och har inte alla tjejer märkt de en är det dags att öppna ögonen. Varför hör vi inget snack om Jason Bateman?



NUMMER 1

Crispin Glover med i bland annat Charlie's Angels och Back to the Future


Nu får ni säga vad ni vill men den här killen är en given etta för min egen del. Han kanske inte är snyggast i världen men han poträtterar alla sina karaktärer som en gud. Han är mystisk, mångsidig och intellegent. Det måste ju räknas!


Lämna kommentarer nu. Jag är ju kille och kan egentligen inte veta vem det är som får er tjejer att pirra till. Jag har bara mina egna små åsikter.


2008-11-12 17:55:50
Det är dags att ta en tur bakåt i tiden och beskåda 60-talets vackraste kvinna, Sharon Tate. Det är även intressant att se hur man på den tiden fångade en sådan skönhet på bild. Ha i åtanke att detta är långt innan Photoshop gjorde entré och gav varenda nörd möjligheten att förvandla vem som helst till en heting. Detta är skönhet i dess renaste form.




2008-11-12 09:56:36
Tänkte bjuda på lite bilder tagna utav fotografen Bruno Dayan.

Det här är fashion.






2008-11-12 09:38:58
Ja visst är det Wii som gäller.
Låt inte tjejen spela för mycket bara.


WiiLDO kommer snart att finnas på marknaden. Fler märken kommer också att ploppa upp inom kort som tex. Oioo som dessutom utvecklar en penisrings variant.

Det ska verkligen bli intressant att se vilka typer utav spel som kommer utvecklas till dom här kontrollerna. Hittills finns inga titlar nämnda.


Bonus: Topless Wii Gamers


2008-11-12 09:23:25
Kan inte påstå att jag direkt är insatt i det här med sexiga killar. Men något som alltid går hem är muskelbiffar. Ivarjefall för vissa. Jag tycker det är lite härligt med den här typen utav bilder och så har det varit väldigt mycket fina tjejer nu i dom första inläggen så då tänkte jag bjuda på lite män också.



Det är bara att hojta till om ni tycker att jag borde ta med någon speciell hunk i något inlägg framöver.


2008-11-11 12:42:19
Nu trodde ni säkert att jag skulle skriva om någon av dom nya skräckfilmerna som ploppar upp hela tiden? Men jag tror jag skippar det eftersom jag är så himla trött på remakes och hela skräckfilms genren överlag.

Jag tänkte istället bjuda på några underbara kvinnor från filmer som redan finns på hyllorna. Ofta kan man se fina flickor i skräckfilmer som mestadels är där just för att se fina ut. Men som ibland är lömska, dumma eller rent utsagt galna. Det finns alla varianter!

Här är några av mina favoriter:

Asami

Skådespelerska: Eihi Shiina

Från filmen Audition gjord utav den fantastiska regissören Takashi Miike. En riktigt skrämmande men ändå grymt härlig karaktär som helt klart satt sina spår. Piri piri piri.

Jessie Burlingame

Skådespelerska: Eliza Dushku

Den här härligt oskyldiga karaktären hittar vi i filmen Wrong Turn. Genom hela filmen är hon iklädd den härliga vita tanktoppen och hon har dessutom en riktigt härlig röst.

Nurse Alex Price

Skådespelerska: Jenny Agutter

Blir jag också biten utav en varulv som den stackars grabben i An American Werewolf in London så är det här deffinitivt sjuksköterskan jag vill ska ta hand om mig.

Dawn O'Keefe

Skådespelerska: Jess Weixler

Filmen Teeth är både obehaglig och underhållande och ett oundvikligt fakta är att en tjej som har tänder i pullan altid kommer att vara tändande på det mest oförklarliga sett. Förbjuden kärlek?

Erin

Skådespelerska: Jessica Biel

Jag har altid varit väldigt förstjust i Jessica Biel och hennes karaktär i The Texas Chainsaw Massacre är inget undantag för denna förtjusning.

Tuffy

Skådespelerska: Krista Allen

Filmen Feast är en underbar slasher komedi och har en bra laddning snygga tjejer med men den som står ut mest måste ändå vara Tuffy. Jag börjar se ett mönster här med vita tanktops men det är väl alltid lika härligt med vita tröjor nerstänkta med tonvis utav blod. Eller har jag fel?

Juno

Skådespelerska: Natalie Jackson Mendoza

Att britiska skräckfilmer oftast är bättre en amerikanska det visste vi redan. Men att dom ibland har mycket snyggare tjejer också det är något nytt. I filmen The Descent kan vi se karaktären Juno. En underbart snygg, stark och självsäker tjej. Underbart!



Självklart skulle man kunna nämna fler men jag låter dom här 7 stå för min allmänna smak när det kommer till tjejer i skräckfilmer.

Har ni några egna favoriter så dela gärna med er!


2008-11-11 12:01:16
Jag insåg precis att jag höll på att glömma bort Abbey Clancy.

Hon var med i Britiska Top Model och sen något underligt program med Janice Dickinson som jag inte kommer ihåg namnet på. Men sen försvann hon i princip in i modevärlden och vi fick inte se så mycket mer utav henne.

Därför tänkte jag bjuda på några nya bilder:


Abbey i FHMs oktobernummer:



2008-11-11 11:34:31

Klippet är från filmen Once Bitten med Jim Carrey och Lauren Hutton.

TOP 3:

Nr 3 - Salma Hayek


Vi såg den här sköna karaktären i filmen From Dusk to Dawn och Salma Hayek gör den dessutom fantastiskt bra.





Nr. 2 - Kate Beckinsale


Vem kan glömma det första intrycket Kate Beckinsale gjorde på både kropp och själ i Underworld filmerna.





Nr. 1 - Olga Kurylenko


Den dolda skönheten Olga Kurylenko från Paris, je t'aime. Vi kan dessutom se fram emot att se Olga i den nya bond filmen Quantum of Solace.




2008-11-11 10:56:56
2008-11-11 10:36:03
Ibland kan det vara lite vackert med strössel och en tårta för 500 spänn.