En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-08-31 22:24:52
Parkour när den är som bäst med Ryan Doyle en av dom klart bästa i världen på freerunning (parkour). Se videon helt enkelt för det här är riktigt vackert.

2011-08-31 17:03:25
2011-08-31 11:45:46
Lite musikkär i denna artist! För vem gillar inte lite electronic, pop, uk garage, dubstep, funk.



> Läs mer om SBTRKT och hans debut album här.
2011-08-31 11:37:45
American Horror Story
Säsongs start: 5 Oktober


Teasern kanske inte är den bästa för att förstå vad det här kan vara men den är ivarjefall bra gjord. Vad gäller handlingen så får vi i den här serien följa en man och hustru som efter ett otrohetsdram tar med sig sin dotter och flyttar in i ett läskigt gammalt hus för att "börja på nytt". Efter detta börjar allt möjligt skumt att hända och vi får följa med på en resa fylld med The Shining liknande perversion, spöklika varelser, latex, och demoner klädda i barnpyjamas.

Frågan är hur det hela ska hålla i en hel säsong men det är väldigt skönt med något nytt hursomhelst och själv är jag väldigt sugen på att se hur denna skräckserie kommer att bli mottagen av tittarna.

Grimm
Säsongs start: 21 Oktober


Det finns såklart gott om serier där vi får följa en dektektiv när han gör sitt arbete. Det finns dock inga serier där vi får följa en Grimm som i varje avsnitt försöker fånga mysteriska varelser från Bröderna Grimms sagoböcker. Ni läste rätt. Massa konstigheter kommer att dyka upp i den här serien som blandar på varelsefronten värre en True Blood. Det här kan gå hur som helst men iden är ljuvlig.

Terra Nova
Säsongs start: 26 September


Jag finner ofta att jag försöker kolla på serier som Stargate, Babylon 5 och alla andra något gamla eller allmänt fluffiga sci-fi serier. Alltid kvarstår den där avsaknaden av en riktigt skön lite mörkare ny värld. Vi får se om den här Steven Spielberg producerade serien kan fylla det tomrummet. Året är 2149 och världen är mer eller mindre helt förstörd och man konstruerar en maskin som kastar tillbaks en utvald grupp människor 85 miljoner år i tiden för att skapa en ny värld.

Det här innebär alltså starka avatar vibbar, massor av dinosaurier och folk med maskingevär i en djungel. Jag är tveksam men ändå lite små sugen på själva grejen för den är charmigt töntigt och jag gillar ändå själva mixen. Detta plus att det faktiskt är Spielberg som producerar såklart och då borde de ivarjefall bli sevärt.

Person of Interest
Säsongsstart: 22 September


Om vi blandar Minority Report och Fringe borde vi hamna i närheten av vad den här serien kommer att erbjuda. Benjamin Linus från Lost spelar en rik kille som efter att ha skapat ett program som identifierar brottslingar före dom begått några brott slår sig samman med en CIA veteran för att lyckas stoppa dess innan något hunnit hända.

Att det är gänget bakom Alias, Lost och Fringe som tillsammans med regissören Christopher Nolan gör ju inte serien mindre intressant. Christopher Nolan var även med och skrev The Dark Knight.


Också värda att nämnas:
Sons of Anarchy (6 September), The Walking Dead (16 Oktober), Fringe (23 September), Boardwalk Empire (25 September), Dexter (2 Oktober).
2011-08-30 20:36:19
Fullt av färger från Warriors of Radness som har en riktigt underhållande lookbook för höstens släpp. Kläder för både tjejer och killar dessutom vilket alltid är välkommet.




2011-08-30 20:24:22
Här är ett urval av plagg från HUF höst release andra omgången. Mycket tröjor med härliga motiv som väntat fokus på fotomotiven. Förutom detta även ett par kepsar och lite annat smått och gott.




2011-08-30 20:08:13
Crooks & Castles har släpp lite nya kläder som är klassiska och rätt så enkla men ändå väldigt stilrena. Om du inte tagit en titt på Crooks & Castles tjejkläder så är det ett tips för dom är bland dom bättre street märkena för tjejer.






Bilder via KNYEW

2011-08-30 19:56:00
Har varit väldigt dåligt ratio på hud fronten så här har vi lite vintage inspirerade bilder från Vilma Costa.




> Här hittar du fler bilder.
2011-08-30 15:34:34
En modern tolkning av The Three Graces gjord av Adrian Knopik som är en extremt begåvad vetcor konstnär från Polen.

2011-08-29 17:15:07
Alla som känner mig vet att jag älskar film och att mitt hem är fyllt med affischer, tavlor och vägmålningar som alla på något sätt har med film att göra.

Jag är riktigt fascinerad över hur välgjorda och vackra gamla film affischer är och älskar verkligen sättet dom är gjorda på. Många filmer från jag var liten minns jag så väl just på grund av vhs omslagen och den där genuina känslan man får av att se ett handmålat omslag är svårslagen.

Därför tänkte jag dela med mig lite av den där härliga känslan och bjuda på lite vacker omslags konst uppdelat på ett par inlägg om dom som faktiskt ligger bakom den här underbara konst stilen.


John Alvin (24 November, 1948 – 6 Februari, 2008)


Den här mannen ligger bakom omslag till över 135 och har även bidragit med konst till Disney Fine Art vars tavlor räknas som riktigt värdefulla samlar objekt. Hans vart känd 1974 när han gjorde omslaget till Mel Brooks film Blazing Saddles.

> Här kan du se fler av John Alvins verk.


Renato Casaro


Casaro är en illustratör och konstnär från Italien som började sin karriär redan när han var 17 år. Han blev känd internationellt genom sitt omslaget till filmen The Bible som var bland dom första filmerna vars omslag fick pryda en billboard på Hollywood's Sunset Boulevard.

> Här kan du se fler av Renato Casaros verk.


Matthew Joseph Peak


Det här är ingen mindre en A Nightmare on Elmstreet filmerna och en utav mina stora idoler. Matthew är som många kreativa personer en riktig mångsysslare och gör förutom konst även musik, video och sysslar med fotografering. Jag är stolt ägare till två orginal affischer med Matthews konst på.

Bland Matthews senaste verk hittar vi omslaget till Never Sleep Again en dokumentär om Elm Street.



> Här kan du se fler av Matthew Joseph Peaks verk.

Nästa gång bjuder vi på tre nya konstnärer så håll ögonen öppna!

2011-08-28 11:23:53
Lite nyheter från FTC som firara 25år. En bunt med alla olika plagg man kan tänkas behöva tills hösten.



2011-08-28 10:35:00
Det vart en riktigt trevlig kväll igår! Tack alla för de. Emalkay bjöd på en mycket tyngre spelning en väntat och det var varmt välkommet det med. Dead Pixel var med och skapade den rätta känslan med video projektioner och allmänt mys! Det bästa med Gefle Dub lär ju helt klart vara stämningen. Alla är där för att ha kul och alla mår bra. Rummet pumpar av energi och man slipper bry sig om något annat. Här har ni lite bilder och en video snutt som tyvärr inte har bästa ljudet men ger en hint om stämningen igår ivarjefall. Tack till Panelen också som bjöd på underbar musik under dagen i parken.





2011-08-27 02:22:12
Nu börjar jag bli trötter! Underbart att veta att man får sov hur länge man vill i morgon. Då kan man faktiskt sitta uppe och glo på film och softa hela natten om man vill.



Det ända som saknas skulle kanske vara en Thuggie att mysa runt i. Det här plagget ser ju så underbart ut! Måste skaffa mig en så snart som möjligt. Prislappen ligger på runt 650 spänn.

2011-08-26 19:18:38
2011-08-26 17:34:25
I allmänhet tycker jag ofta att tjejer med för mycket tatueringar ser lite smaklöst ut men jag är glad att få bevis för att det även finns vissa damer som klär sig riktigt bra i mycket bläck.

Leah Jung är en modell som enligt mig passar riktigt bra med tatueringar över hela kroppen. Smakfulla färger och sammanhängande motiv är helt klart ett plus.




2011-08-26 17:05:57
Quintin tar vara på sista delen av sommaren genom att släppa en bunt härliga kepsar. Skönt att inte alla märken börjar släppa vinter jackor redan.


2011-08-25 23:16:06
Idag bjuder Wigman oss på en tung låt från Rhyme Asylum. Den här London baserade gruppen bildades tidigt 2000 och fick mycket uppmärksamhet efter att ha deltagit i Real Deal. Gruppen består av Possessed, Psiklone & Skirmish.

"Rhyme Asylum are what happens if you suffocate the Wu-Tang Clan’s collective vision with a straight-jacket and carry it kicking and screaming through the circles of hell!" - RapNews.co.uk


2011-08-25 18:17:27
Alla kanske inte visste det men i den gamla filmen Troll från 1986 så heter huvudkaraktären faktiskt Harry Potter. Filmen som är mer eller mindre gräslig men underhållande handlar om ett troll som söker efter en magisk ring i ett bostads komplex där just Harry men även en mäktig häxa bor.



Nu ska filmen få en remake och man har valt att döpa denna till Troll: The Rise of Harry Potter

Vad ska man säga. Hela grejen är väldigt underhållande och att försöka sno lite gratis pr genom att ha med Harry Potter i titeln känns mest töntigt men jag måste erkänna att jag faktiskt är sugen på att se filmen eftersom jag ändå gillar originalet.
2011-08-25 17:53:46
Mycket kan såklart sägas om det som pågår nere i Libyen men vi avstår från att nämna något om situationen som sådan och väljer istället att rapportera att den här killen ivarjefall har snott allt Gaddafis bling bling.



Här kan du se hela intervjun med killen.
2011-08-25 17:38:51
Min absolut största fobi är att få flottiga saker i ansiktet för att ta några exempel: Ostbågsfingrar, Macdonaldshamburgare, Smält ost och sista men värst av dom alla PIZZA.

Därför mår jag psykiskt dåligt av att se den här videon. FYFAN va äckligt det är! Dessutom försöker dom slå något slags rekord.



Den som någon gång petar på mig med sin flottiga pizza kommer att få se en riktig Hulken förvandling det är en sak som är säker.

BONUS MUSIK -
Pizza Kids “We Like Pizza”
2011-08-25 17:23:33


Jag har alltid varit imponerad av video redigering och förundrats över hur fan man lyckas få ihop allt när det är så satans med rörelser osv. Chris Wong är en  av dom riktiga mästare och här har vi hans arbets video med massor av exempel på vad han gör.



Synd att man inte har tid att sätta sig ner och verkligen lära sig att leka med film alltså. Har så mycket idéer när det kommer till intron och annat sexigt visuellt men man kan ju inte vara bra på allt. Dock ska jag snart sköta spakarna på en spelning i Stockholm och stå för all video projektion. VJa lite! Det ska bli sjukt skoj. Mer om de senare.
2011-08-25 16:30:50
Vem kunde ana att det fortfarande finns hopp inom musiksveriges underhållnings program. Blev riktigt glad när jag insåg att man i True Talent tagit vidare Gävle legenden med världens coolaste öknamn. Jake the Snake samma smeknamn som den härliga gammla wrestling stjärnan Jake Roberts.



Jacob Gordin är enligt mig den självklara vinnaren! I första gallringen lyckades han ta sig vidare med juryns röster och det ska bli mycket spännande att se hur det går i fortsättningen.

Här är en av hans låtar och även min favorit. En hyllning till Gävle Polisen och speciellt den tyngsta spanaren i stan Roffe.



Go Jake the Snake! Redline Redline!

Läs mer om Jacob Gordin här.
2011-08-24 22:04:55
Idag har jag och en polare åkt lite cross. Det hela slutade med ett doktorsbesök efter att Sebbe försökte leka motox proffs och landade på nyllet.



Allt gick bra och inget var brutet men det var nog mest tack vare alla skydd annars hade de inte blivit lika lyckat.

Nu ska jag slänga mig i soffan och spendera resten av kvällen med att bläddra igenom mina ny köpta He-Man tidningar som jag fyndade på loppis i helgen. Har även en kunglig fotölj att hämta till i helgen som jag och damen kärade ner oss i totalt och bokade upp oss på.


2011-08-24 07:30:54
Jag hittar inga större fel på Ralph Laurens nya kollektion Denim & Supply som ersätter Polo jeans. Helt klart vintage inspirerad och väldigt ledigt stylad jag tycker att den här kollektionen är riktigt fräsch och känns som en bra jeans uppdatering.



2011-08-23 22:10:55
Gillar den här låten så jävla mycket. Riktigt skön mörk video och tunga drops.

2011-08-23 19:47:42
Det här märket hade jag helt missat men jag kan garantera att min kära flickvän kommer att älska det. Serefina gör handgjorda smycken som hämtar insperation från bland annat asien. Dom är baserade i San Francisco  och använder sig ofta av återanvänt material när dom skapar sina smycken.




Underbara färgkombinationer och påhittig design. Dessa smycken passar även utmärkt som insperationskälla för dom som gillar att göra sina egna smycken.

En hel bunt andra smycken från Serefina hittar du här.

2011-08-23 19:13:50

I helgen smäller det när Gefle Dub bjuder in ingen mindre än Emalkay på besök. Det blir dessutom Emalkays första Sverige spelning någonsin. Deadpixel är även på plat för att som alltid leverera visuellt ögon godis. Förfest med dunk och discoljus tänkte jag stå för och vi får hoppas att kvällen blir magisk.

2011-08-23 17:04:42

Timbo King (ft. R.A. The Rugged Man) - High Ranking
2011-08-22 19:10:13
Lite sköna foton från Ward Robinson




Har haft en riktigt seg måndag och är helt såsig i skallen. Tjejen hade lämnat en söt lapp vid datorn innan hon åkte hem igen så humöret är på topp ivarjefall. Jävligt tur att man har en påse chips hemma och lite filmer att softa framför resten av kvällen för jag orkar knappt röra mig.
2011-08-22 16:34:42
Sköna vibbar på senaste låten från Chromeo som fortfarande håller hårt i sitt fina sound.
2011-08-22 07:05:10
Här har vi ett till märke från UK! Nämligen Aum Brand som gått ihop med fotografen Darrell Merritt för att skapa en kollektion med t-shirts. Simplistiskt blandat med skönhet siktar dom på och modellen dom använt sig av är Karen Storey och bilderna är tagna runt om i London. Det här är första av två releaser och vi bjuds i första omgången på fyra olika motiv varav ett med logotryck.




Mer info och online shop här
2011-08-21 18:54:32
Äntligen är det dags för den fjärde filmen i Underworld serien. Jag vart kär redan i den första filmen och har inte fått bort bilden av Kate Beckinsales underbara outfit än. Här har vi den första trailern och det ser riktigt lovande ut! Ingen kan väl tacka nej till lite vampyr, goth, varulvs, super action, kick ass film!

2011-08-21 18:48:31
Lazy Oaf är ett märke som jag upptäckte nyligen vars kläder är lite oldschool aktiga. Vissa gillar dom och andra tycker att dom kanske är lite för mycket. Man skulle kunna säga att den här kollektionen är lite Disney inspirerad och även om jag kanske inte skulle vilja bära alla dessa plagg så tycker jag färgerna och stilen är lite skön.





2011-08-21 14:34:05
Det är inte allt för ofta som vi postar motor grejer här på mjukt men ibland måste man visa upp lite plåtskönheter också. John Ryland som jobbar för Classified Moto är väldigt kända inom custom bike världen och här ser vi en av hans nya kreationer. En omgjord klassisk XV920 Yamaha Virago från 1982 som tydligen legat ett tag på deras firma. Det John lyckades skapa är en tidlös och extremt vacker hoj med känsla för detaljer. Han lyckas bibehålla det klassiska på ett riktigt vackert vis måste jag säga.


2011-08-21 12:47:14
Jag är oftast i princip fientligt inställd till jumpsuits om dom inte är mjukis overaller som man har på sig hemma när man ska filmmysa. Stussy har nu fått mig att ändra uppfattning med deras senaste plagg för hösten. Den här jumpsuiten är bara så jävla snygg. Stussy bjuder förutom denna också på ett par andra riktigt lovande plagg.





Kläderna kommer du att hitta på http://www.stussy.com/ inom en snar framtid.
2011-08-21 12:30:56
Snart är det dags att besöka närmsta biograf igen för att se hur Jason Momoa axlar rollen som Conan. Ska jag vara ärlig så tvivlar jag inte en sekund på att han kommer att göra oss alla stolta. Efter att ha sätt hans härliga krigstal som karaktären Khal Drogo i serien Game of Thrones och faktiskt grinat lite för det var så vackert tror jag nog att han kan spänna sina muskler tillräckligt för att göra mig nöjd och stolt som Conan också.



Conan är ju känd för att alltid ha en vacker kvinna vid sin sida och tidigare har det varit Arnold Schwarzenegger som fått äran att spela tillsammans med Sandahl Bergman och sen Olivia d'Abo.




I den senaste Conan filmen är det Rachel Nichols som blivit vald att gestalta en av Conans undersköna kvinnor och valet kunde inte ha blivit bättre. Den här kvinnan är en riktigt naturlig skönhet.




Vad mer kan man säga! Det är bara att gå och se filmen och njuta.
2011-08-21 11:49:40
Nu har Android Homme släppt en insperations video inför hösten. Mörkt och nästan lite skrämmnande bilder. Detta kan nog bli riktigt bra.


2011-08-19 21:22:36
Slam City Skates firar 25år med bland annat en ny fräsch lookbook. Här är ett smakprov.
Hela den lookbooken hittar du i virituellt format här.

2011-08-19 07:02:31


Perfekt musik att börja fredagsmorgonen med. Inte helt fel med tjejer som mixar heller, ser lite mysigt ut. Raving George kallar den här tjejen sig för och du kan se henne spela på bland annat Sunset Festival.




Här hittar du mer om Raving George
2011-08-18 22:04:37
Släpper nytt idag gör även Exit Left Apparel och detta i form av ett par nya tröjor. Inga extra avgifter blir det heller om du får ha begär eftersom det är inom UK.


Exit Left Apparel
2011-08-18 21:58:14
Jag skulle säga att det är för tidigt att skaffa höst/vinter skor men det tycker inte Timberland som nyligen släppte ett par nya modeller. Skulle kunna tänka mig det tredje paret i vinter men tills dess håller jag hårt i sommarkläder och skor.



2011-08-18 21:54:12
Att göra något liknande måste ju ge en sån oerhörd frihets känsla. Själv hade jag aldrig gått på lina mellan två höghus även om jag hade säkerhetslina.

2011-08-18 10:14:38
Jag skulle kunna leva på enbart Tom Kha Gai soppa resten av livet tror jag. Perfekt hetta och så satans gott.



Ikväll ska jag köpa mig en rejäll laddning att sörpla på framför min nya 24" skärm som finns att hämta efter jobbet. För övrigt gick den här veckan gick riktigt snabbt och redan i morgon får jag hem damen igen. Vi har en riktigt mysig helg att se fram i mot med födelsedagskalas en snabb tripp till Villa del Linderstam och en massa mys.


Kanske borde ta en titt på dokumentären Knuckle också för att bli ännu mer manlig. Dokumentären handlar om den väldigt hemlighetsfulla Irländska knogboxningen som förekommer bland rivaliserande klaner. Under 12 år har materialet samlats in och dokumentären har fått riktigt bra recensioner.

2011-08-18 00:37:42
Många gånger har man tänkt på hur skönt det vore om tven bara kunde bli tyst när det kommer reklam. Snart kanske detta kan bli verklighet...

Matt Richardson
har nämligen lyckats skapa en pryl som stänger av ljudet på tven så fort det pratas om kändisar han inte gillar. Detta innebär ju faktiskt att det kanske skulle vara möjligt att också göra en anti-reklam apparat. Så nu är det bara att hålla tummarna för att någon börjar tillverka grejerna till allmänheten och med ett interface som låter oss välja vilka ord vi vill att apparaten ska reagera på.

Kolla på videon om är sugen på att höra lite detaljer om projektet.

2011-08-18 00:13:16
Nagi Noda är en mångsyslare från Japan som bland annat gör musikvideos, reklamkampanjer och designar skivomslag men som också skapat dessa vackra frisyrer. Bilderna är tagna av Kenneth Cappello.



Fler varianter hittar du här
2011-08-17 19:21:03
Slut Clothing bjuder på en riktigt skön video med fylla och rollerblades. Vilken underbar kombo! Detta blir ett nytt inslag i på Boys Night helt klart.

2011-08-17 09:47:49
Helt nya Blackmail Clothing levererar sina första t-shirt och det ser riktigt bra ut. Hoppas på att få se mer av det här märket.





2011-08-17 07:40:29
Hittade ett till härligt märke med butiker i London som jag helt hade glömt bort. Tur att dom precis släppte lite nya skor. Macbeth heter märket och dom har väldigt mycket fint att välja mellan till helt överkomliga priser.


Gevalia
2011-08-16 22:42:21


Jag älskar den här karln om man bara kunde köra hälften så bra som honom vore man nöjd.
2011-08-16 22:25:31
Lite nya fräscha hoodies från Rebel8 har landat. Helt klart min smak. Stilrena och med snyggt tryck.





Info och bilder via REBEL8
2011-08-16 20:31:04
När jag inte gör design eller bara flummar i allmänhet skapar jag även digitalkonst. Nyligen vart jag inbjuden att samarbeta med Artflakes.com som specialiserar sig på digitalt tryck. Här kan du köpa mina kreationer både som posters och tavlor.



Det jag lagt ner mest tid på när det kommer till grafik har varit customization vilket det inte alls finns en lika stor förståelse för. Det är inte allt för lätt att se skillnad på ett digitalt gränssnitt om man inte är insatt och arbetet som ligger bakom att ge ett program ett nytt skal är så mycket större en bara den grafiska delen. Därför måste säga att det var en glad överraskning att få chansen att visa upp en annan sida av det jag pysslar med.

buy posters and art prints
2011-08-16 07:24:47
Väldigt ofta nu för tiden ser vi samarbeten mellan designers och vanliga butiker. Här är ett till exempel på detta när designern Josh Goot skapat ett par plagg för online affären ASOS.



Josh Goot kommer från Australien och är mest känd för sina lite vilda tryck. ASOS är förövrigt en brittisk sida så om du har tur finns det kanske enstaka plagg kvar att lägga vantarna på utan att behöva betala tullavgift.

Se mer och beställ här


2011-08-16 07:15:07
Riktigt vackra bilder från Pedri Matos. Tagna från bland annat Vogue och The Draft Mag.





Mer hittar du på http://pedromatosimage.blogspot.com/
2011-08-15 17:50:41

Måste säga att det är mycket vackert med flickor som inte väger 30 kilo.




Mer hittar du här
2011-08-15 09:59:14
Det har ju varit Stockholm Fashion week och jag har haft väldigt dålig koll på vad som hänt där om jag ska vara ärlig. Men några gobitar har man ju fått syn på ivarjefall som Nakknas vår kollektion till exempel.





Bilder via FASHIONISTO
2011-08-15 09:39:31
När det blir kallt i vinter vill jag ha en sånn här tröja.


Tröjan finns att köpa på Etsy och är gjord av Erica Schoenberger men 450$ är lite väl saftigt. Undra om man kan önska sig en som födelsedagspresent utav mormor.
2011-08-14 21:31:06
2011-08-14 11:49:21
Han började som utkastare på en hip-hop klubb, blev efter en kort tid turné manager för Cypress Hill och House of Pain. Som många andra fastnade han för foto och började dokumentera sitt liv på vägen. Hans signatur visade sig snabbt vara råa och naturliga svart/vita bilder. Hans foton blev väldigt populära bland kändisar och han fick medverkat i tidningar som Complex, FHM, GQ, Vibe, Rolling Stone och många fler som älskar hans förmåga att fånga gängliv och den riktiga staden.

För ett par år sedan började Oriol även att använda sina bilder för att pryda kläder och här har vi dom senaste tröjorna från honom som nu finns i butik.






2011-08-13 18:14:27





Mycket mer hittar du på http://bartoszl.com/
2011-08-13 16:11:27
Ibland är det bra att damen tvingar med en ner på stan så att man får chansen att spontan fynda. Dagens lyckade loot ett linne på JC och ett par Vans skor från Stadium. 274 spänn totalt!


2011-08-13 15:35:03
Två riktiga stämningshöjare inför Lördagskvällen!


2011-08-13 12:51:58
Skulle du ha snott det här under upploppen i London?


Jag skulle ha tagit svindyra kameror och så mycket mindre hårdvarukomponenter jag kunde. Inte viktökningspulver, Rango och Transformers på bluray eller något jävla headset till Xbox. Riktigt misslyckad snubbe det här och att lägga upp en bild på sin loot efteråt på Facebook är kanske inte det smartaste heller.
2011-08-13 12:11:58
Lite nyheter från Bounty Hunter. Passar kanske bättre till i höst men dom finns att köpa redan




Mer info här.
2011-08-13 12:02:55
Idag bjuder Gustav på lite morgon disco! Cabaret Voltaire från 1985 passar ju perfekt för en lördagsmorgon.

2011-08-12 23:37:06
Börjar bli dags att åka iväg på någon spelning eller liknande igen snart känner jag. Blev super sugen när jag såg en video från en Deadmau5s spelning som ägde rum nyligen. Riktigt jävla fet scen show. Får nöja mig med nästa dubstep kväll än så länge men kommer definitivt att försöka planera in att gå på någon stor spelning inom en snar framtid.





Deadmau5 - Professional Griefers
2011-08-12 19:57:33
Tänkte bjuda på en skön liten kortis video som ger bra vibbar. Den gjorde mig glad ivarjefall.



Här har vi en ny klocka från Nixon också när vi ändå är inne på temat. Nixon Rubber Player 'Black/Teal'


2011-08-12 19:52:09
Var ett tag sedan man hörde något från Nas men i den här nya låten gästar han Common. Riktigt tungt och fint. Skön Hip-Hop inte lika mesigt som mycket som kommer just nu och en clean video dessutom.

Common ft. Nas - Ghetto Dreams

2011-08-12 19:47:32
Nu är hela lookbooken här för Stussy Womens x MadeMe






2011-08-12 12:45:49
Otroligt skönt att vara ledig idag. Håller på att städa och fixa här hemma. Tvättar mina gamla Vans dojor och har hunnit med en lång promenad med Lil'B. Jag fick post idag också från Australien hade helt glömt bort att jag beställt två nya plånböcker!





Det var ju en riktigt fin överraskning och snart kommer flickvännen hem också. Ska fixa till lite middag och ikväll blir det filmmys för hela slanten. Kan inte bli mycket bättre.
2011-08-11 14:52:27
Det är mycket Gurra nu! Den vi talar om den här gången är Gurra som står för musiktipsen. Denna man har förutom sin enorma lp och vhs samling även ett eget band. Detta band heter Sturm Café och dom har nått stor framgång inom sin genre EBM. I bandet ingår även den eminente sångaren Jonatan Löfstedt.



Här kommer lite nytt gott från sturmstudion, med svängiga DX7-basgångar.

Sturm Café - Halt Auf
2011-08-11 14:33:04




via ShockBlast
2011-08-11 13:32:18
När jag ändå sitter här och postar musik tänkte jag bjuda på den första i en rad av Wigman Rap UPs. Det finns nämligen fler Gustav som är värda titeln musikguru. Först hade vi LP spinnaren Gustav men vi har även en till Gustav som är mer en värd titeln Rap guru. I Wigman Rap UP kommer han varje vecka att tvingas till att bjuda oss alla på en skön låt gammal som ny!

Vi börjar med en klassiker!



Blackstar (Mos Def & Talib Kweli) - Definition

2011-08-11 13:24:16
Till er som kanske inte är tokiga i grime och vill ha lite lugnare dub. Låtar från Megalodon, Datsik, Benga, Cookie Monsta och Borgore med fler!

Dubplate Professor - Dub Street Journal exclusive

Tracklist och download hittar du här.
2011-08-11 13:15:49
Två feta från Eskman's Overload! Synd att man inte kan köra ett sånt här fint födelsekalas själv. Bör tilläggas att 'I need a dollar' mixen som är med är sjukt bra!



Vi börjar med DJ Klip B2B Chunky Bizzle med support från MCs Kombo, Radza & Synpa.
> LADDA NER!

Nästa mix är DJ Skeptik tillsammans med Grimeminister och Diezel, Unknown & Frosta på micen.
> LADDA NER!

Perfekt att dunka en torsdag som denna när jag slutat tidigare och dessutom är ledig i morgon! Detta plus att damen landar på fastland i morgon också. Lycka så att säga.
2011-08-11 12:58:09
2011-08-11 11:43:37
Jag slogs av en tanke idag över alla små kids med svindyra cyklar. Har alla föräldrar helt plötsligt fått mer pengar eller finns det en press från ungarna nu för tiden att ha dyra saker som ligger bakom. 5 till 10 tusen kan väl inte alla sitta på bara ändå? Sen vill ju 11 åringar ha nyaste mobilerna också. Där har vi fem tusen spänn till.

Mina föräldrar har alltid haft det bra ställt och jag har alltid haft en duglig cykel nu blir jag mobbad av 13 åringar för att mitt drev är för stort och då kostar min cykel mer en tio månads pengar och ungarna i fråga borde igentligen cykla med vimpel på cyklarna för dom kan inte höger och vänster plus att dom skruvat bort bromsarna för de har dom sett på film. Fan bygg kojor istället och låt era föräldrar lägga pengar på något annat.
2011-08-10 22:06:24
En ny klocka från A Bathing Ape dök nyligen upp på deras twitter. Väldigt lik dom föregående och inte alls unik men jag skulle gärna ha en hur som helst. En stilren klassiker helt enkelt. Priset borde hamna någonstanns runt 1 500kr och det är ju inte alls en skamlig prislapp. Förhoppningsvis finns dom i butik tills London resan.



2011-08-10 21:55:11
Hittade en mycket intressant intervju med skräckfilms legenden John Carpenter. Det som är lite speciellt är att det är R.A. the Rugged Man som står för frågorna.



Now that ‘The Thing’ is considered a classic, what do you have to say to assholes who hated on it?
Well, I love that people like it now. I had fun making it. I think ‘The Thing’ delivers and I’m proud of it.

What are some of your favorite horror movies that really scared you?

In the ’50s, The Fly, when the wife pulls the hood off her husband and he has the head of a fly. I was 10 and that scared the shit out of me. ‘House of Dracula’, ‘The Exorcist’, Polanski’s Repulsion all have good scares. Documentaries really scare me. Real life is awful compared to horror movies.

-Words by R.A. The Rugged Man

Läs hela intervjun här
2011-08-10 21:38:34
En blandning mellan musik, mode, film, stranden, 90-talets sound, 70-talets pinup, en snabb livsstil, Japansk Anime och mer. Så förklaras kollektionen Lovechilde som är skapad av kändis designern Kea Ho. För dyrt för min smak men jävligt snyggt.

LOVECHILDE av Kea Ho

2011-08-10 21:29:02
Release the fucking fury! Nu börjar det bli för mycket i London. Varför kan folk inte ta och varva ner istället för att kosta samhället mer pengar och bara försämra ännu mer för sig själva.

De här tycker jag var lite väl alltså.
2011-08-10 21:22:13
Om det är någon som har otur när det kommer till hårddiskar så är det jag. Oavsett hur mycket pengar jag lägger på alla möjliga olika varianter så fuckar dom ändå med mig.

Förmodligen är det 50 talet hårddiskar jag förbrukat hittills. Ett tragiskt exempel är då jag använde mig av 3 olika diskar för backup och inom en vecka hade alla gått sönder. Den här gången spred jag ut min grafik och mina bilder på alla 5 hårddiskarna för att vara säker men jag tvivlar på att de kommer att räcka.



Idag dog en till hårddisk och det resulterade inte bara i att det som var på den försvann utan även i att jag inte kunde använda datorn alls. När jag startar så saknar windows den stackarn som dog så mycket att de inte tänker låta mig använda min färska nya installation. Varför i helvete då? Jag vet inte men det fanns bara en lösning. Installera om igen! Vafan tror ni händer när jag lagt 4 timmar på att felsöka installera om och donat. Jo nu kan jag minsann använda min gamla installation. Förresten försökte jag använda den härliga Repair funktionen 10ggr och den sa efter varje försök att den minsann hittat fel och fixat dom. De hade den inte.

Det är jävligt märkligt det här. Någon på antipiratbyrån har lagt en förbanelse över mig som gör att mina hårddiskar för evigt kommer att krångla.
2011-08-10 21:12:52
Lite nya enkla men ändå snygga t-shirts från Revenge Clothing som är ett nystartat märke från Storbritanien. Absolut något att hålla ögonen på och riktigt bra priser på den första laddningen tröjor dessutom.




Mer info och webshop hittar du här.
2011-08-10 17:01:37
Har på något jävla vis alltid lyckats åka till Åland för att umgås dom helger det varit dubstep den senaste tiden. Detta är inte alls bra kom jag precis på och måste därför se till att vara hemma 27 augusti.

För då kommer ingen mindre en Emalkay göra sitt första framträdande någonsin i Sverige.



EMALKAY slog igenom med singeln When I Look At You, som slog ned som en bomb på dubstepscenen 2009 och tidigare i år släppte han sitt hyllade debutalbum - Eclipse.


Gefle Dub Summer Edition (1:56)
2011-08-09 17:42:54
Säga vad man vill men dom är ju inte hemliga med betongen på sex i den här reklamen ivarjefall.

Taste the Rainbow!

2011-08-09 17:38:36
Det här fenomenet gör mig så glad! Vackert är det också. Rejält cosplay party minst sagt.



Jag vill uppmana alla som har möjlighet att gå Stockholm Zombie Walk!
2011-08-09 17:10:10
Dags för lite ny skön musik i formatet nedladdningsbart och gratis.



Biological Beats som sänds på Force FM bjuder på riktigt skön mörk Drum and Bass. Lady V Dubz med gäster Boxer Banton & Mekar MC, Fatman D, Kombo, Rafta, Gusto, Danja och dessutom Steppah & Bassikz.

Ladda ner mixen här!
2011-08-09 16:46:03
Nu har min gode vän Chris lagt upp sitt svar angående Takidas polisanmälan mot honom på sin blogg (som förövrigt jag designat).

Läs och kommentera hans inlägg på http://kristider.blogg.se/
2011-08-09 12:04:10


Game of Thrones som snes spel! Spoiler varning för er som inte börjat kolla på den här fantastiska serien redan.
2011-08-09 00:26:22
Hur fan kan jag ha missat att Joel Kinnaman är med i The Darkest Hour!



Filmen handlar lite kort om ett gäng ungdomar i Ryssland som försöker överleva en alien invasion. Det verkar vara väldigt poppis nu med aliens igen för den delen. The Darkest Hour regisseras av samma kille som ligger bakom kulböjar filmen Wanted och mina förhoppningar om kvalitén är kanske inte dom högsta men att se Kinnaman prata engelska med rysk brytning ska bli väldigt roande.

2011-08-08 23:53:25
Satt precis och tänkte på hur sugen jag är på att göra klart min ryggtatuering så att jag kan fortsätta med nya bläck äventyr när jag fick syn på den här minst sagt underhållande lilla videon.



Touch me with the needle not your filthy hands! You are a weirdo, and you are GAY!
2011-08-08 23:42:02
Lite urval från Superfine 2011 Fall med modellerna Natasa Vojnovic och Irina Lazareanu. Riktigt smakfull vintage look på bilderna måste jag säga.








2011-08-08 23:28:36
2011-08-08 21:14:00
Känns som jag går i slow motion idag. Har fixat överaskning åt damen som kommer hem på fredag igen och det känns oendligt långt dit. Har gjort lite design fix åt en vän och nu sitter jag och tar det lungt. Började precis kolla på Super 8 och den känns lagom gullig och bra.

Här har ni en riktigt skön film med vurpor i slow motion för att få in känslan av hur seg jag känner mig idag.
2011-08-07 23:45:25


Här är en preview på dokumentären Toy Masters som handlar om He-Man och hur populär serien vart då den kom i början av 80-talet och om två personers som båda utger sig för att vara skapare till fenomenet.h  Jag älskar verkligen den här typen av dokumentärer.

2011-08-07 22:59:55
Lite urval från Planet Blue sommar 2011




2011-08-07 21:25:01
Inte vet jag om jag tycker de är så het med crossbrudar men roligt är de ivarjefall.


Den lilla stackaren misslyckas med att hoppa.
2011-08-07 19:46:59
Jag fick lite ha begär precis. Det är dags att beställa lite nya plagg och skor snarast!

Supra Thunder Low Smoked
2011-08-07 17:43:49
Min käre vän Chris som även är tänkt som skribent här på mjukt när han får det lugnare har hamnat i yrvädret efter att bandet Takida fått syns på hans recension av dersa senaste skiva och valt att polisanmäla honom för förtal med mera.

Ville bara visa mitt stöd i den här frågan och säga att recensionen är hur bra som helst.



Här är ett par artiklar om händelsen:
Takida polisanmäler recension - Dagens Nyheter
Takida gör bort sig - Sundsvalls Tidning

2011-08-07 17:24:25
Gustav Jansson är mannen man går till för att få sig en rejäl dos av grymt bra musik på äkta vinyl. Vi är ett gäng vänner som titt som tätt låser in oss i hans lägenhet över en kväll och bara njuter av hans svettiga panna och hans underbara vinylsamling som ständigt växer. I Gurras musiktips kommer jag bjuda på urval av Gurras nämnda favorit för tillfället.

Resan med technon fortsätter, The Hackers otroligt underskattade "New Era" från 2003. En dubbeltolva = Dubbel kärlek, till och med!

2011-08-07 17:03:25
Jag lovade ju att bjuda på lite tips om London. I oktober är det dags för en liten par resa till just London och i boken jag fick av mamma hittade jag lite nödvändig information



Först ett tips om hur hanteringen av bagaget går till:

Jag tror att vi kan utnämna Proppen till porter redan nu om vi lyckas skaffa fram en anpassad vagn åt henne att dra bagaget på.

Här följer några etikett regler:

Så nu kan alla tjejer vara helt lugna eftersom ni inte kommer att behöva gå nära körbanan.

Ett par ord om hotellstandarden:

Jag har ju varit lite orolig över just detta men nu känner jag mig lugnare bara alla tar med sig ett par shilling.

En varning till Kalle:

Det blir kanske aktuellt att ta med egen bryggare.

Snabbfakta om utelivet:

Alla herrar kan räkna med häng vid trädisken.

Och till sist lite glad information till Gabba:


Nu vet vi att resan inte kan bli misslyckad! Ser redan fram i mot en skön weekend i London.
2011-08-07 16:33:51
Var på barndop idag för Sixten som är Gustav och Elins andra barn. Mamma ringde och sa att vi måste följa med för hon hade känningar om att det kanske skulle bli bröllop också. Det vart det ! Jag grät en tår såklart och allt var riktigt vackert.




Farsan var inte blyg när det kom till att ta tårta.
2011-08-07 16:27:02
Igår fick mormor bestämma middag och då vart det kräftor på menyn.



Morsan hade hittat en massa riktigt gamla tidningar när dom gjorde i ordning en timmerväg och hon och mormor hade suttit och vecklat upp små tidningslappar för att göra en tavla.



På den här tavlan hittade jag en mycket intressant annons.


2011-08-06 21:46:19


Gulligaste ringarna jag sett! Bilderna är tagna av Katie Sokoler och är från en av hennes vänners bröllop.
2011-08-06 21:31:17
Dagens bondfilm A View to a Kill har ju ett av dom bästa intron ivarjefall! Duran Duran är det som gör låten.

2011-08-06 19:11:05
Nu har den första virtuella multitouch mixer emulatorn kommit och den ser helt sjuk ut.



Smithson Martin är det som ligger bakom själva utvecklingen och dom har valt att fokuserar sig på DJ teknologi. Det här är deras flaggskepp och det ser mer eller mindre ut som något taget direkt ur en sci-fi film. Sånt här skapar nya möjligheter för live djs och framträdanden och det gillar jag verkligen stenhårt. Vem vill inte befinna sig mitt i Daft Punk spelningen i Tron filmen t ex.

2011-08-06 19:01:55
för POJKARNA

Vans Zapato Del Barco Flannel Pack via Premier

för FLICKORN

Motel Becka Skirt in Rockies via Motel Rocks
2011-08-06 18:38:51
Är kvar uppe i stugan och njuter. Det ända felet är att internet här upper är så sjukt segt. Jag har hunnit med  att bada och äta en massa god mat men också målat om träbalkarna i min egen stuga och även hela köket har fått sig en första strykning vitt. Bara för att internet är så segt kan jag inte bjuda på några bilder just nu för jag har inte ens ett program jag kan beskära dom i.

Jag har även fått en minsta sagt intressant bok av mamma som kommer väl till pass inför London resan. Kommer att bjuda på delar av dessa tips snart också.



Nu ska jag ner och plumsa i vattnet igen och sen äta 10 liter hallon!
2011-08-06 18:28:53

Vackra naglar och smält glass är en rätt så lyckad kombination faktiskt. Jonathon Kambouris är det som ligger bakom dessa fina bilder.

2011-08-06 18:24:20
H&M Höll en kampanj nyligen där man bad unga artister bidra med konst. Man valde sedan ut 5 stycken artister utav över 60 miljoner som får sitt bidrag tryckt och sålt som t-shirts. Vinnarna flögs till New York där dom fick presentera sina kreationer.

Alla som tävlade är under 21 år gamla så hela grejen är rätt inspirerande och här är dom vinnande bidragen.



2011-08-05 16:07:03
Hemma en snabbis för att byta om och plocka ner lite småsaker sen bär det av till stugan. Hade tänkt påbörja renovering i helgen. Måla lite väggar och dona. Ska bli skönt att bli matad och bortskämd av mamma. Dyker in och postar lite stuff ikväll!
2011-08-04 22:11:44
Tänkte bara bjuda på lite bilder från dom senaste veckorna. Eftersom jag inte haft tillgång till dom förens nu så kommer dom i klump. Jag är allmänt kass på att fota men jag ska lära mig att ta med kameran eller ivarjefall utnyttja mobilen. Det kommer att bli fler bilder till alla inlägg om livet snarast.






2011-08-04 15:34:01
ShakeIt brukar anordna lite events i Gävle området och drog nyligen av en bigair tävling. Här är ett par riktigt feta bilder från den tillställningen.




Bilderna kommer från GÄVLEBMX
2011-08-04 15:26:20
Har insätt att det är väldigt skönt att bära klocka och istället för att gräva fram mobilen ur fickan bara kolla på handleden för att se vilken tid det är. Här har vi ett par nya klockor från Мишка som lånat mycket utseendemässigt från tidiga Swatch modeller en samtidigt behåller sin egen stil.





2011-08-04 12:57:04


En ny mix har landat från TCG Sterling och denna är precis lika skön som dom tidigare. Det här är något för alla er som gillar (Dubstep, Electro, Grime, Drumstep).

Låtlista
  1. Minnesota - Let Your Love Grow (Minnesota Remix)
  2. Popcaan - Dream (Evidence & Sageone Remix)
  3. Barletta - Panther (ZEDS DEAD Remix)
  4. Vato Gonzales ft. Foreign Beggars - Badman Riddim (Tru Fix & Thunderskank Remix - Extended Vocal Mix)
  5. NOISIA - Gutterpump (Pixel Fist remix)
  6. Flinch - World On Fire
  7. Feed Me - Pink Lady
  8. Nancy Sinatra - Bang Bang (White Noise Dubstep Remix)
  9. Chase & Status - Let You Go (Feed Me Remix)
  10. Drughead - CAPS (White Noise Remix)
  11. BRUK - Shine On
  12. Dirtyloud ft. Sirreal - Needle
  13. Barnett Lobel ft. Sue Cho - Yours Tonight
Ladda ner MP3
2011-08-04 12:46:33

Ni har väl inte missat att mjukt även finns på tumblr? Där kan du kolla på vackra bilder när du inte känner för att läsa och även ställa frågor till oss.
2011-08-04 12:33:11
Var tvungen att posta denna lilla video. Sköna beats, underbara kläder och härlig dans allt i ett. Det är den här känslan livet ska bygga på!

2011-08-04 12:20:21


Stussy Womens och MadeMe har gott ihop för att skapa en kollektion på 12 plagg som kommer att ha namnet S+M. Kläderna är inspirerade av punkstilen som sågs tidigt på 80-talet och ser riktigt lovande ut. Hoppas bara att inte buffalo skon blir inne igen...

Hela kollektionen kommer att komma ut snart på både stussy.com och mademeclothing.com så håll ögonen öppna!
2011-08-04 12:09:15
Tre Mission - When I Come Thru


Har märkt att jag faktiskt gillar vissa grime låtar. Kan vara det att Tre Mission har lagt freestyles till låtar som Sukh Knight's "Petrol not Diesel" och S-X's "Woo Riddim" men jag vet inte. Det finns guldklimpar inom alla typer av musik.
2011-08-04 11:55:33
Jag älskar att inreda och har gjort det sedan jag var liten. Det vart till och med så att pappa trodde jag var gay för att jag brydde mig så mycket om hur mitt rum såg ut. När jag bodde hemma så möblerade jag om varje rum minst sju gånger och då bodde jag ändå i 4 olika genom åren.

Lägenheten jag bor i nu har jag köpt och det är först här jag fått börja pilla ordentligt. Jag har redan hunnit med att göra om precis hela lägenheten. Om ni vill se lite hur det ser ut så kan ni kolla på mina styleroom album. Det jag är mest kär i här hemma är nog mina väggmålningar och det har känts jobbigt att tänka på att jag måste flytta en dag. Man kan tycka att valet att ha filmreferenser i varje rum är lite för mycket men enligt mig gör det bara lägenheten mer personlig och jag trivs mycket bättre.



På senare tid har den där jobbiga känslan av att tvingas flytta på alla saker man äger och börja renovera på nytt byts ut mot ett intresserad av att hitta ett fint litet stenhus att sätta tänderna i och göra om från grunden. Jag drömmer mig ofta bort i hur det skulle vara att ha mer plats och fler rum som jag och flickvännen kan forma om och göra till våra. Ett helt eget hus för bara oss två och helt i vår stil låter just nu som världens bästa ide.

En sak som ofta får mig att drömma mig bort är att läsa inredningstidningar kolla design bloggar och leta upp små unika detaljer jag skulle vilja inkorporera i mitt hem. Som dom här tapeterna till exempel som är special gjorda med grafik från en av mina favorit artister Jared Nickerson.




Håll ögonen öppna för det kommer att bli en hel del design och inredning emellanåt här på bloggen.
2011-08-03 16:18:29


Det kanske började med att jag som liten var på en konsert och där stod framför en gigantisk bas vars tryck kom som en luftpelare mot min lilla bröstkorg eller så kanske det började när jag var hos mina vänner som på något sätt fått tag i stora högtalare. Vissa ärvde sina och andra hade skrapat ihop pengar för att köpa sig ett par egna.

Hur som helst har den alltid funnits där så länge jag kan minnas. Min kärlek för bas kan tolkas som hur töntig och naiv som helst men för mig är den sann.

Jag förknippar musik med hela mitt känsloregister. Förut hade jag svårt att uttrycka mina känslor men så fort jag spelar en bra låt på högvolym så kan jag brista ut i tårar både av glädje och sorg i min ensamhet. Gärna ska basen dunka ända in i min kropps mitt för där berör den som mest.



Så även om vissa tycker att jag är en tönt så vet ni nu att vissa spelar inte på högsta volym bara för att vara tuffa. Värt att nämna kan även vara musik genren Dubstep som helt är uppbyggd för att upplevas live. Prova att gå på en Dubstep klubb och du kommer antagligen också att få en romantisk relation till bastoner. Eller gå på vilket live framträdande som helst igentligen som har bättre ljudanläggning en sommarkvällarna i Gävle.
2011-08-03 13:51:05
Det finns många skor här hemma men just nu känns det som att bara två eller tre par är dugliga att använda. Därför känns det som att det är dags att införskaffa några nya. Här har vi några jag inte skulle klaga över att bära.


Nike SB Zoom Stefan Janosk 'Jetsream/Brickhouse'


Supra 2011 Spring 'Dixon'


Dennis Hopper x Vans Chukka & Era


HUF 2011 Summer 'Hufnagel Pro'

Man får säga vad man vill om färgvalet men jag trivs bäst i gråtonade skor eller kanske några naturfärger. Att ha riktigt färgglada skor har jag inte fastnat för än. Man ska köra på de man gillar och inget annat.

2011-08-03 13:26:14
När flickvännen är på Åland och sommar jobbar har jag dragit på mig ett par ovanor!

Alltid när det är dags för mat i vanliga fall så brukar vi svänga ihop något tillsammans eller så lagar jag mat åt oss båda. Det brukar vara relativt lätt och blir mer eller mindre lyckat varjegång oavsett om det är något speciellt eller bara falukorv med makaroner.

Nu när jag är ensam hemma blir det oftast att jag hämtar hem en pizza om dagen eller bara värmer en burk vita bönor.

När det är som det borde så brukar det städas minst en gång i veckan här hemma men när jag är själv städar jag inte alls och även om jag inte stökar ner så mycket så blir det massa damm som samlas runt olika saker jag valt att lämna på golvet.

Det är konstig att en person kan få en att må så bra och faktiskt göra små saker med glädje. När vi är utan varandra har jag bara ork till annat orelevant. Kärlek måste ju vara den bästa formen av mental bensin.
2011-08-03 13:08:37
Smycken är alltid roligt! Det tycker både jag och tjejen min som har egen liten smyckesverkstad här hemma och som inte drar sig för att ha minst en ring på varje finger (nästan). Många smycken man köper kan se plastiga ut, helt för jävliga eller bara för vanliga och därför kan det vara kul ibland med något unikt som man gör själv eller som är specialdesignat.



Crazy Pig Design är ett märke som drivs av Armand Serra och förutom butiken i London finns även en webshop. Armand började tidigt att göra smycken och hade turen att möta flertalet rockband på 80-talet genom sin passion för guitar och musik dessa artister kom senare till honom för att få special designade smycken och där började allt att ta fart.



Armand har på senare år skapat smycken åt en rad kändisar och även tillverkat smycken till filmer. Bland hans kunder hittar vi bland annat Johnny Deep, Ozzy Osbourne Eric Clapton, Slash, Gene Simmons, Nicolas Cage och Nigo (Bathing Ape). Det är även Armand som ligger bakom dom flesta smycken vi ser i Harry Potter filmerna.



Besök Crazy Pig Designs hemsida
2011-08-03 11:54:41

Jag är väldigt svag för mashups och blir jag glad inombords när jag får se folks små kreationer. Det är är något med enkelheten att klippa ihop någons röst till en låt eller ta ett stycke tecknad serie och sen synca den med en passande musikslinga.



Därför hade tänkt att bjuda er alla på fyra av mina absoluta favoriter för att försöka få till ett leende en onsdag som denna.


Masterchef Synesthesia


Smokey ft Juelz Santana & Severe - Swimming in my Money (Scrooge McDuck)


Jeremy Clarkson Beatbox


Three 6 Mafia - Smookin On Da Dro (Wonderland Mafia)

BONUS FAVORIT The Office Dubstep
2011-08-03 04:01:27


Det är sånt här jag skulle göra med mina pengar om jag hade överflöd. När folk tar sig tid och lägger ner pengar på att skapa saker som den här skate hallen känner jag att jag får lite hopp för mänskligheten igen.

2011-08-03 03:18:02
Andy Rehfeldt kommer ifrån Los Angeles och även om han inte slagit igenom som musiker så fick han ivarjefall ett litet genomslag på internet för ett par år sedan.



Jag hade faktiskt helt missat honom men fick nyligen se en utav hans kreationer. Andys speciallitet är att gör om låtar och sätta en nya genre på dom. Själv fastnade jag för denna låt och även hans version av Wait and Bleed med Slipknot.



Här hittar ni feler låtar med Andy Rehfeldt
2011-08-02 21:14:27


Många i min närhet ser till att skaffa rejäla gravid-magar i vilka dom skapar nytt liv i form utav små bebisar. Ända sen jag själv var liten har jag älskat det här fenomenet och vill inget hellre än att bli pappa själv.

Som tur var har jag en fin tjej som kan tänka sig att bära en liten mini och jag väntar ivrigt på att vi ska boka oss en egen liten bebis. Man vill ju helst att saker som skola och annat ska vara färdigt så att man kan ge sin lilla kid den uppmärksamhet den är värd och även om det inte jag som går i skola utan damen så vill jag såklart att allt ska känns spikat för båda.

Medans jag väntar har jag ivarjefall fått några härliga bebis vanor. Om jag strosar runt på stan kollar jag alltid bebis kläder till exempel. Jag brukar även iscensätta händelser ur den tilltänkta bebisens liv för min tjej, detta för att återspegla hur det kan komma att bli när den lille till exempel faktiskt vill ha allt godis som finns i affären. Dessutom har jag fått lära mig att man inte kan döpa bebisar helt efter filmkaraktärer för då kommer dom att bli mobbade eller det menar Frida ivarjefall.

Jag ville bara passa på med det här inlägget att säga grattis till alla som blivit föräldrar. Blir så sjukt glad av att se när facebook fylls utav små toodlers. Skapar en så skön känsla inom mig att tänka på barn och att man förhoppningsvis själv kan få bli pappa om ett tag.



2011-08-02 19:43:29
Joe Cornish en utav skribenterna till den nya Tintin filmen och som även ses som skådespelare i bland annat Hot Fuzz är det som ligger bakom den nya filmen Attack the Block. Producerar gör ingen mindre en Edgar Wright mannen bakom Shaun of The Dead.



Filmen utspelar sig i södra London och vi får följa ett ungdomsgäng som försöker försvara sig mot en invasion. Filmen visades på South by Southwest Film Festival och har fått riktigt bra recensioner. Jag måste erkänna att mina förväntningar på den här filmen är riktigt höga efter att ha sett trailern och när man läser vad IGN och andra skriver om den. När Edgar Wright väljer att lägga pengapungen bakom och Joe Cornish har skrivit manus kan det väl inte bli annat än bra?

“Take the hoodie horror, stick it in a blender with Critters and The Warriors, add a dash of jet-black humour, get John Carpenter to flick the switch and you’ve got something approaching the insane brilliance of Attack the Block.” - IGN





Info och bilder från http://attacktheblock.com/
2011-08-02 15:48:04



Ibland när man sitter och funderar varför man inte hört något från ett band eller artist på ett tag så inser man snabbt att dom nyligen släpp en ny låt. Det är faktiskt riktigt skönt när det händer.
2011-08-02 15:10:07
Det var längesedan man såg någon slänga sig med feta gang signs och det känns kanske inte så ghetto längre men i det här utförandet är det inte mindre en vackert. Joshua Scott är det som står för bilderna och vi ser smycken från bland annat nOir och Bijules.



2011-08-02 14:56:52

Hon är född i Ryssland och just nu jobbar hon för Priscillas Model Management i Sydney. Hennes Bambi liknande underbara utseende kan ingen bråka om och hon är redan favorit bland många designers.

Även om hon bara är 164cm lång vilket är rätt ovanligt verkar modevärlden inte lägga någon vikt i det efter ett par omslags. Den enorma popularitet hon dragit till sig på kort tid har även fått henne att kallas för "The next Kate Moss".




Fler bilder på Anja kan du hitta på F*Yeah Anja Konstantinova
2011-08-02 14:18:00


DJ Shumilin - Roller Head (Klaas Remix)
2011-08-02 14:10:50
H&M är grymt bra när man ska köpa basplagg (även som kille) och det senaste året eller så har dom även börjat slussa in riktigt snygga kläder titt som tätt. Dom är väl rätt duktiga på att hålla koll på trender i allmänhet och även om H&M är mainstream tycker jag dom jobbar på bra med sina kollektioner.

Speciellt den här
Palvin Barbara for H&M Fall 2011

2011-08-01 23:59:21
Nu för tiden finns det så sjukt många klädmärken att det inte går att hålla koll på alla och att slå igenom inom den branschen är inte på något sätt lätt. Själv kollar jag sällan efter specifika märken förutom ett par stycken som jag helt enkelt tycker gör fruktansvärt snygga kläder men annars ser jag mer till hur plaggen ser ut.

Även om jag inte gör någon grej utav märkeskläder så tycker jag att det kan vara intressant när det dyker upp något nytt som ändå lyckas ta sig fram i rampljuset trots all konkurrens. Ett bra exempel på detta är märket Pink+Dolphin som genom att få sina plagg burna av diverse kändisar nu börjar bli riktigt populärt och om man bortser från att dessa kändisar är tex Soulja Boy och T-Mills så är faktiskt kläderna riktigt snygga.



Det som kännetecknar Pink+Dolphin är dom extremt starka färgerna och att försöker ge varje plagg en unik look och på detta sätt hålla en lite mer exklusiv nivå. På exakt samma sätt jobbar även det populära märket BAPE som släpper alla sina plagg i små utgåvor och varje plagg ser väldigt individuellt ut.





Du kan se mer av Pink+Dolphins sommar kollektion här