En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2009-01-23 14:31:04
Om ett par veckor är det dags för alla hjärtans dag så jag tänkte bjuda på lite kärlek.



Sen tänkte jag även tipsa om en film som passar bra.


Kärlek 1-1000

Humor och naket blandas i skön, svängig 60-talsrulle med lyxbrudar, champagne och ett jäkla håll-i-gång! Fyra glada ”fattiglappar” ramlar in i lyxvärlden, den där med långa klänningar, frack, barskåp och håll-i-gång, som i Playboy-annonserna. Källa: SubDVD

2009-01-21 20:39:54
I mina ögon så var det fel person som vann. Fan det är lite svårt med tempus nu när serien sänds i Sverige medens den egentligen redan är avgjord. Vi på mjukt vet vem som vann men anser att det var fel person. Fast det dom vill ha på Top Model är någon som kan göra sjuhundra olika uttryck med ögonen och samtidigt svaja sexigt nedför catwalken. Här på mjukt letar vi efter annat. Det är girl next door looken med en fast rumpa och puppy eyes som får oss att dregla. Och den här tjejen har verkligen alla av dom kriterierna i överflöd. Men det som väger tyngst är ändå att hon är den enda som ser riktigt sexig ut i huset. Utan smink och utan photoshoppande är hon fortfarande otroligt söt, argh tänk att få vara hennes mjukisbyxor för en dag.

Samantha Potter 18 år. (Ja vi är pervon här på mjukt .red.)

2009-01-19 17:44:31
Vi är medvetna om att vi blandar rätt dåligt ibland men här har ni lite ögongodis ivarjefall.





2009-01-16 11:23:56
Efter tentaskrivning och bygge utav en egen hembar välkommnar jag fredagen med skönt duschsex och senare fest. För att sätta in er i stämmningen just denna fredag vill jag att ni tar en titt på den här bilden.


Med den stämmningsbilden kan fredagen inte bli trist eller hur?


Sen tänkte jag bjuda på en liten skönhet jag snubblade över nyligen.




Vad ska man dricka idag?
Chang, Singha eller Tiger öl. Se fram emot sommaren och tänk på utlandsresor.
Hur ska man klä sig? Ja snart är det meggins och vida shorts som gäller så medans du är hemma kan du ju vänja dig med det men sen till kvällen drar du på dig det du känner dig snygg i inget annat.
Vad kan man lyssna på? Ett tips skulle vara bandet Psychopunch eller som en kvinnlig bekant påpekade i morse så kan man ju alltid lyssna på Chris Brown - Forever och dansa runt i bara trosor.

2009-01-16 01:34:15
Den amerikanska publiken hade sedan länge stiftat bekantskap med våra svenska flickor där borta på andra sidan pölen som vi kallar atlanten. Sverige fick på ett sätt förkroppsliga det gamla talesättet "gräset är grönare på andra sidan" nr dom dumma jenkarna inte förstod att de helt enkelt kunda plocka övert några av de snygga brudar som sedan länge vandrat inom vårt avlånga lands gränser. Den som nappade först var Carina Persson.

Carina, som är född 14 juni 1958 fick äran att bli playmate för augusti månad i 1983års upplaga av playboy. Dom gamla samlarna minns kanske den gyllene baddräkten och det yviga håret som prydde nummret, och de som inte nöjde sig med att titta på tidningen där i tidningshyllan har kanske även flyktiga minnen av en ytterst oansad naken svensk kvinna med blommor i håret. Entré Sweden, så att säga. Imorgon kommer sista delen av Svenska Playmates, med det senaste stjärnskotten som prydde famsidan för bara ett år sedan, välkommen tillbaka då!

Just nu; Carina Persson.

2009-01-15 01:55:54
Den svenska synden har lyckats med konststycket att få med tre stycken kvinnor i playboy som lyckats så bra att de blivit Playmates. Det finns två kategorier, först blir man månadens playmate, sen tävlar de tolv som blivit det under året om årets playmate. Sverige har bara haft en kvinna som blivit årets playmate och det är det blonda bombnedslaget Victoria Silvstedt som blev det 1997 - en bedrift som inte ens världens mest kända blondin, Pamela Anderson, lyckats med.

De övrigt två då? De presenteras här på mjukt på torsdag och fredag.

Just nu; Victoria Silvstedt.




2009-01-14 16:02:00
Jag låter bilderna tala för sig själv den här gången.





Du kan läsa mer om Vikki här
Du kan se mer av Vikki här

2009-01-14 15:46:55
Drama är i regel inte min genre men när det handlar om skurkar, gammla präster och strippor blir man ju lite lätt intresserad och när man sen inser att filmen kommer att innehålla en naken Jessica Biel och andra underbara skådespelare som Patrick Swayze och Forest Whitaker så blir man ju tvungen att se den.

Filmen jag talar om är Powder Blue



Exakt när filmen har premiär vet vi inte längre men håll ögonen öppna.

Här kan ni även se trailern!

2009-01-14 15:25:07
Färg har alltid och kommer alltid att vara trendigt.





2009-01-14 15:17:54
Tänkte bara bjuda på ett par bilder på den fantastiska Marguita Norwood.




2009-01-13 16:29:01

Går inte att komma så mycket närmare idealmannen än så här.

2009-01-11 23:41:42
Visst finns det något homoerotiskt i hela Dolph Lundgrens persona som man inte riktigt kan sätta fingret på, den bara är där. Här på mjukt ser vi allafall Dolph som en stor förebild för det manliga släktet. Den perfekta kroppen, kampsportens okrönte konung. Snyggare än Van Damm, hårdare än Bruce Lee och tydligen större kuk än Ron Jeremy. Se bara själv, det här klippet är beviset. Av ingen som helst logiskt anledning så bestämmer sig Brandon Lee för att ge Dolphan en grymt härlig kommentar innan de ska slåss för sina liv. Se och njut!




2009-01-07 13:21:02
Vi på mjukt vill passa på att tipsa om ett ypperligt tillfälle att komma porrens inre krets lite närmare. De flesta borde känna till flashback vid det här laget och jag tänker därför inte slösa er (och min egen) tid med att förklara fenomenet närmre. På flashback finns däremot en tråd som handlar om den största svenska porrskådisen genom tiderna, Puma Swede. Det som gör den här tråden extra intressant är att Puma själv med jämna mellanrum tittar förbi där och svarar på frågor och kommenterar diskussionen om henne. Så passa nu på alla er som är nyfiken på allt vad livet som svensk porrskådis i staterna kan tänkas bjuda på, gå in på flashback och skriv en rad i tråden. Eller varför inte gå in och smygläsa om hur man värmer upp inför en analscen eller vem som är Pumas bästa knull medans din respektive/chef/mamma inte är i närheten ;)
Länk till den omtalade tråden.

Puma Swede Sveriges största porrskådis

2009-01-05 13:04:03
Det pågår en vild debatt på facebook efter att ett flertal bilder på ammande mödrar censurerats bort. Personligen så tycker jag att facebook behöver mer bröst, av alla dess slag, nakna, ammande, insmorda i olivolja. Ja alla former av bröst borde tillåtas på facebook.
För att lägga lite mer tyngd i mitt argument ger jag er bevismaterial A: En ammande Xena... eller ja Lucy Lawless heter hon jue egentligen.



2009-01-05 12:31:35
Hejsan, det är dags för en ny skribent att kliva fram i ljuset och sola sig i all den prakt som bloggen "mjukt" har ådragit sig. När det kommer till damer och andra saker att vila ögonen på är jag helt såld på det alternativa, det gamla och det ursprungliga. Mitt bidrag till mjukt kommer alltså vara just detta och idag börjar vi med att hedra minnet av den allra första pin-upan som skakade om såväl moder jord som ett antal sjömanshjärtan.

Min damer och herrar, jag ger er Bettie Page!
   


Bettie Page var en sekreterare från NY som blev upptcäkt av en fotograf när hon var nere på stranden. Hon kom att bli världens kändaste pin-upa, främst för sina bilder inom BDSM-genren. År 2005 kom filmen om hennes liv ut, "The notorius Bettie Page" med Gretchen Mol i huvudrollen. Bettie Page dog den 11e december 2008.

2009-01-05 11:27:30
Sprang in i den här stekheta dokumentären om Sverige. Dock så verkar den inte porträttera en helt så sanningsenlig bild av Sverige och svensk kultur.

Filmen heter Sweden: Heaven and Hell eller Svezia, inferno e paradiso i original.
Den italienska regissören Luigi Scattini målar upp en riktigt dekadent och mysig bild av det svenska vardagslivet. Självklart grävde jag fram en trailer åt er alla läsare :)
Nu återstår bara ett problem, hur får man sin flickvän att vilja se den här? ;)