¨

   En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-11-07 13:14:45
Mjukt i trubbel
Jag kan inte minnas hur många gånger vi på Mjukt hamnat i trubbel med lagens långa arm. Det har nu gått så pass långt att det blivit en del av vår vardag att få oväntat besök av polisens insatsstyrka. Nu har vi såklart ett rykte att värna om, så det är inte direkt Gevalia vi bjuder på när grabbarna med skidmasker och kulsprutor slår in vår dörr.
Plus att när man har sett i princip varenda film Jean-Claude Van Damme varit delaktig i är det svårt att inte bemöta all form av agression mot Mjukt med en flykick.

Självklart har vi inte lärt oss av våra misstag, men vi har lärt oss att vara förberedda. Vi (mestadels Patrik) har en förmåga att "råka" bränna nyinköpta SATA-diskar fulla med sofistikerat innehåll (porr, terroristhandböcker, dokument som rör rikets säkerhet och recept på hemliga pastasåser) så fort det hörs kängor i trappuppgången, eller om någons flickvän kommer på besök.

Själv har jag i mina tvister med rättvisan kommit i kontakt med den enda mannen man kan lita på, mannen som kan garantera att serieförbrytare som vi här på Mjukt blir frikända, Peter P´Ta Mon John.

Vi på Mjukt frågar aldrig hur han gör det, men behöver man verkligen det? Snubben är helt enkelt ren magi i rättssalen:






KATEGORI | Allmänt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...