¨

   En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-10-06 11:56:29
Vi minns Steve Jobs

En ung Steve Jobs

Vi på mjukt vill så klart skänka våra tankar till Steve Jobs. Mannen som spridit sin fetish för vita, glänsande manicker till en hel värld. (Enligt vissa teorier -mina egna- började Apple först slå igenom då de valde att basera all sin design på den stora porslinskuken i A Clockwork Orange)

Det är klart att Mannen som förvandlat gemene man och gammelfarmor till teknikfantaster kommer lämna ett par rätt rejäla skor att fylla. 
Men vi på mjukt vill inte hylla den tunnhårige gamle man som bröt mot stil-lagarnas mest grundläggande regel: Ha inte polotröja PUNKT!

Sällan har vi på mjukt bett så pass mycket böner tillägnade en man och hans brist på modeintellekt. Gud, du behövde inte mörda honom, det hade räckt med att ge honom en skjorta!

Grunden till denna vånda här på mjukt ligger i att vi vet att Steve Jobs en gång har haft stil. En gång vid datorernas födelse bar han dubbelknäppt kavaj, långt hår och fan han hade till och med en snygg jävla fluga. Tårarna sitter i halsen, han var fan en av oss, Steve Jobs var en mjukt! Han hade en ofattbar känsla för stil, mode och tekniska nymodigheter, samtidigt erhöll han delad första plats som världens främste nörd.

Vad som sedan gick fel och fick honom att gömma sig i den där ohyggliga skapelsen till polotröja vet vi inte. Droger säger vissa, att han spenderade hela sina dagar vid datorn, eller så blev han helt enkelt för 20 år sedanbortförd av utomjordlingar och ersatt av en klon vars enda syfte är att underkuva mänskligheten med hjälp av saker som börjar på i.

Hur som helst, Steve Jobs vi saknar dig redan men vi är säkra på att du en dag kommer återuppstå och visa dig inför dina lärjungar här på mjukt, men då i din fulla prakt med stil, elegans och den där datorn från 1984 som startade allt:

 



KATEGORI | Allmänt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...