¨

   En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-10-19 17:33:53
Sluta förstöra Hellraiser snälla...
Jag kan förstå när produktionsbolag försöker krama så mycket stålar ur en lyckad film som dom bara kan genom att göra en, två eller tre uppföljare. Så funkar världen och det måste man acceptera. Men varför i hela fridens namn lägger man ner tid, pengar och energi på att ta någon annans ide som redan porträtterats så jävla bra. Man byter ut varenda aspekt av filmen, sminkar karaktärerna som dagisbarn, lägger på effekter som gjordes bättre redan på 80-talet och sen hyr man in helt ruttna skådespelare.

Finns det någon som helst anledning att lägga ner tid på att göra detta? Varför inte göra en egen jävla film istället? Clive Barker lär ju inte veta om han ska gråta eller skratta längre. Borde inte listan med redan misslyckade försök vara avskräckande nog? Hellraiser 6: Hellseeker, Hellraiser 7: Deader eller så sent som 2008 det åttonde försöket Hellraiser 8: Hellworld. Alla dessa floppar som bara borde brännas.

Vem fan vill se Hellraiser Revelations? Victor Garcia som ligger bakom den här filmen borde verkligen fortsätta att jobba med specialeffekter, vilket han faktiskt verkar lyckas bra med i filmer som Romasanta och Hellboy.

Ta en titt på trailern till den här värdelösa skit filmen för den förmedlar vad jag försöker förklarar rätt så bra och sen kan ni ju jämföra den med trailern till den första Hellraiser filmen som även är den enda Clive Barker själv regisserat.





KATEGORI | Nöje
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...