¨

   En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-12-15 17:21:11
Hitta lugnet
Vi har varit riktigt dåliga på att sprida kärlek den senaste veckan och det vet vi såklart om. Detta beror i korthet på att jobbet tagit runt 14 timmar av dygnet (även på helgerna!). Så den lilla tiden som blivit över har spenderats på att ladda om batterierna ungefär och att hinna med något underhållande är typ omöjligt.

Det är inte lätt att hitta lugnet när man har en miljon grejer att göra och det dessutom börjar närma sig jul. Men för att klara av vardagen kände att det var dags att smita in och mjuka upp er och min egen dag med lite musik för att åtminstone få varva ner ett par minuter.



Travler som består av Zander och Blair är ett nytt team som med orginal produktioner och remixer sprider lite musikalisk kärlek. Influenser från Glitch, Dubstep, Drumstep och mycket annat är det som färgar av sig och musiken från Travler passar när du softar hemma, i en butik, eller något trevligt event. Mycket mångsidig musik med medelhög fart. Lovestep skulle man kunna kalla det.

Här är två låtar jag fastnade för:

Traveler - Rhythm & Bass (Original Mix)

Traveler - Phantom (Original Mix)

> Mer från Traveler här.

För er som har lite extra tid till att varva ner kan jag rekommendera denna ljuvliga vintermix från
Future Heretics




Och till sist för dom som varva upp istället inför helgens äventyr har vi denna tidiga julklapp från The Ninja Music fylld med 34 stycken gratis dubstep låtar av prima kvalité! Grymma originalspår och remixer att massera öronen med!

Ladda ner del #1 (165mb) | Ladda ner del #2 (163mbs)




KATEGORI | Musik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...