¨

   En smakfull blogg om skönhet, konst och nöje.
2011-08-03 13:08:37
Crazy Pig Design
Smycken är alltid roligt! Det tycker både jag och tjejen min som har egen liten smyckesverkstad här hemma och som inte drar sig för att ha minst en ring på varje finger (nästan). Många smycken man köper kan se plastiga ut, helt för jävliga eller bara för vanliga och därför kan det vara kul ibland med något unikt som man gör själv eller som är specialdesignat.



Crazy Pig Design är ett märke som drivs av Armand Serra och förutom butiken i London finns även en webshop. Armand började tidigt att göra smycken och hade turen att möta flertalet rockband på 80-talet genom sin passion för guitar och musik dessa artister kom senare till honom för att få special designade smycken och där började allt att ta fart.



Armand har på senare år skapat smycken åt en rad kändisar och även tillverkat smycken till filmer. Bland hans kunder hittar vi bland annat Johnny Deep, Ozzy Osbourne Eric Clapton, Slash, Gene Simmons, Nicolas Cage och Nigo (Bathing Ape). Det är även Armand som ligger bakom dom flesta smycken vi ser i Harry Potter filmerna.



Besök Crazy Pig Designs hemsida
KATEGORI | Mode
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...